Gyerek body készítés, 146-os méretig.

Babyandkidfashion

Gyerek body készítés

Sajnos vannak olyan gyerekek, akiknek szüksége van arra, hogy nagy méretű body készüljön el számára, kedvező áron. Nagy méretű kezeslábas/rugdalózó vagy tipegő hálózsák, bármelyiket is rendeli meg, nagy odafigyeléssel készítjük el. Igyekszünk Nekik is segíteni abban, hogy a pelenka a helyén maradjon, kényelmes és sokáig hordható legyen a termék. Mindent megteszünk, hogy a rengeteg használat ellenére is tartós legyen akár fiú, akár lány. Fontos, hogy a gyerek body készítés 146-os méretig, ugyanúgy divatos és jó minőségű legyen!

A legfontosabb szempont számunka mégis az, hogy bár megváltoztatni nem tudjuk az életüket, de könnyebbé tenni igen, mert Ők is akarnak játszani, nyújtózkodni, mozogni, boldogan élni !

Válaszd a magyar gyerek bodyt:

Talán luxusnak tűnik, vagy mégsem ?

  • Szívügyem, hogy mindennapi használatra tervezzünk bébiruhákat és gyerekruhákat. Továbbra is fontosnak tartom, hogy olyan bababolt legyünk, ahol mindenki számára elérhető áron tudjunk biztosítani babaruhát és gyerekruhát.
  • A gyerek body nagyon hasznos gyerekruha és sok kell belőle, így nem mindegy, hogy milyen áron vásároljuk meg! Nézd meg az árainkat, mert érdemes, sokkal olcsóbban készítjük mint sok más gyerekruha készítő. Nálunk garantáltan magyar terméket találsz és télen is rendelhető ujjatlan body és rövid ujjú body, ezt sokan nagyon hasznosnak tartják.
  • 146-os méretig gyártunk bodyt,  kezeslábast és 140-es méretig: nyári hálózsákot, tipegő hálózsákot, téli hálózsákot.

Ha ilyen igényed van: felnőtt pizsama, férfi pizsama, női pizsama, felnőtt body, felnőtt kombidressz, felnőtt rugdalózó, felnőtt kezeslábas, akkor írj bátran az   info@babyandkidfashion.hu  email címre és kérj árajánlatot!