Rólunk

Praktikum, kényelem és egy nagy adag  szeretet

Ezen szempontok szerint készül minden egyes ruhánk, hogy a gyermekek és szüleik elégedettek és boldogok legyenek.

Nálunk minden igénynek megfelelő hálózsákot megtalálsz

Facebook

Kövess minket a facebookon is!

Válassz egyedi szettet, amit csak a TE gyermekeden fogsz viszont látni!

A történetünk

A vállalkozást 28 éve indítottuk, akkor még hálóruha gyártással foglalkoztunk, nem csak megvarrtuk, de Mi is adtuk el.

Ez ma sincs másként, szoros kapcsolatban vagyunk a visszajáró vevőinkkel. Mivel méretre is dolgozunk, így elkerülhetetlen, hogy ne beszéljük meg a problémákat, mit miért és hogyan szeretnének.

Vékony vagy erős babának és gyermeknek is elkészítjük a ruhácskákat, aminek nincs felára!Fontosnak tartom, hogy mindenki elégedett legyen, így igyekszem a minőséget folyamatosan javítani.

 Szeretem, ha az Anyukák újabb ötlettel állnak elő, szívesen el is készítem, ha belefér a napi hajtásba.

Én Magam is Anyuka vagyok, amikor pici volt a kisfiam sok ötlet pattant ki a fejemből, amikor nap mint nap szükség volt az ötletességre, ekkor jött az ihlet, hogy összeillő szetteket készítsek.

Imádom azt, amikor a body illik a nadrághoz, a kocsikabáthoz stb. Remélem, hogy mások is ugyanilyen praktikusnak találják mint Én, ezért készítünk belőle egyre több színben és méretben is. Ez egy családi vállalkozás, szeretjük a munkánkat, a baba és gyerekruha készítést és főleg, szeretjük a gyerekeket!

Közvetlen gyártótól vásárolhatsz, gyártói áron!

Ha nálunk vásárol, közvetlen gyártótól vásárol, ezért olcsóbban vásárolhat mint más gyerekruha webáruházakban!

Ráadásul a 25 ezer forintot meghaladó vásárlására nem számolunk fel kiszállítási költséget! Egyedi színvilág, szép kidolgozás. Mindezek mellett fő szempontunk, hogy a babaruhák sokáig hordhatóak, praktikusak és kényelmesek legyenek. Hatalmas választékból vásárolhat amit folyamatosan bővítünk a vásárlók igényei szerint. Újabb és újabb ötletekkel gazdagodunk így érdemes időközönként vissza nézni az oldalra.