Babaruha méretek.

babyandkidfashion mérettáblázat, babaruha és gyerekruha méretek, kép.

Megfigyeltem, hogy minden webáruházban mások a Babaruha méretek.

Érdemes kihangsúlyozni, hisz így mindenki otthon tud mérni! Érdemes és fontos, hogy biztosan jó legyen a megrendelt kis ruha.

Hogyan kell mérni?

Mi is egyedi szabásmintákkal dolgozunk, így minden termék alatt megtalálhatóak a pontos méretek.

Ezt feltétlen tanulmányozd mielőtt rendelsz.

Vedd figyelembe a kiírt méreteket és mérj otthon egy centivel mielőtt rendelsz!

Természetesen van mód arra is, ha húsos vagy vékony, esetleg hosszú karú a kisgyermeked, Nekik is szívesen legyártjuk, egyedileg.

Mindenki kedvében szívesen járunk, így akár baba-mama bodyban is lehet gondolkodni. Egyforma felnőtt és gyerekruhák, pl ez is kedvelt.

Babaruha, gyerekruha, normál növekedés és testalkat alapján.

Magyar pamut anyagból készült, termékeink számára létrehoztunk egy  határozott táblázatot, hogy átlásd mikor mekkora méret kell majd.

Persze ez eltérhet, ha erősebb a kisbabád a megszokottnál vagy ha vékonyabb. Ez nagyon fontos!

Nem minden kisbaba fejlődik a táblázat szerint és ezt nem is lehet erőltetni, irányítani, de ettől függetlenül egy támaszték a a bébiruha méretek, táblázat.

Húsos vagy vékony kisbaba vagy kisgyermek esetében.

Fontos kihangsúlyoznom, ha úgy érzed, hogy a kisbabád vagy kisgyermeked húsosabb az átlagosnál vagy vékonyabb, akkor is elkészítjük a megrendelésed. 

A kiírt babaruha méretek iránymutatóak, de nem feltétlen ragaszkodunk ehhez, mint a legtöbb gyártó.

Mi nem egy kaptafára készítünk, mi egyedileg szabjuk és varrjuk, szóval bátran írd meg, ha szélesebb vagy szűkebb terméket szeretnél!

Készítsd el a megrendelésed, majd írd a “megjegyzés a webáruháznak” kockába, hogy húsos vagy vékony gyermekre készítsük el. Ennyire egyszerű.