Babyandkidfashion hálózsák típusok.

babyandkidfashion hálózsák típusok, minden fajta típus fel van tüntetve egy helyen, kép.

Hogy miért is válassz minket?

Miben jobb a Mi termékünk?

Miért válassz magyar terméket?

Mire kapsz garanciát?

Mindezekre választ adok.

Hálózsák típusok

Nehéz felsorolni mennyi fajta típusú hálózsákot készítünk. Ha anyagvastagságra és színre is számolnánk őket, akkor közel 150 féle.

Babyandkidfashion hálózsák típusok nem csak abban különböznek, hogy más a színük, de az anyagvastagság és a fazon is különböző.

Ezért érdemes minket választani, mert Mi minden hőmérsékletre készítünk több féle vastagságban! 

 • A legvékonyabb a body pamut anyagából készül, hagyományos  babahálózsák, ujjatlan vagy ujjas, esetleg ugyanez a fazon lábkidugós formában.
 • Ezek a fazonok készülnek kívül pamut-belül bolyhos anyagból, wellsoft anyagból, duplán bélelt belül bolyhos anyagból és wellsoft+ pamut béléssel ellátott is készül.

  – A pamut tipegő hálózsák: A body anyagából készül, egy rétegű pamut anyagból. (24 C fokban ajánlom)

  – A kívül pamut-belül bolyhos tipegő hálózsák: 1 rétegű, de belül bolyhos anyag mint egy belül bolyhos melegítő nadrág. ( 22-23 C fokban ajánlom)

  – A wellsoft tipegő hálózsák: a wellsoft takaró anyagából készül. ( 21 C fokban ajánlom)
   
  – A duplán bélelt belül bolyhos tipegő hálózsák: amikor 2 rétegű belül bolyhos anyagot varrunk össze, vastag takaróval ér fel. ( 20 C fokban ajánlom)
   
  – A wellsoft+ pamuttal bélelt tipegő hálózsák: ez a wellsoft anyag, a pamut anyagunkkal van bélelve, vastag takaróval ér fel.( 20 C fokban ajánlom)

Babyandkidfashion hálózsák típusok közé tartozik:

A népszerű tipegő hálózsák vagy másik nevén kamáslis hálózsák.

 • Ezt elkészítjük ujjatlan, hosszú ujjú formában is. Talpal vagy talp nélkül + kamáslival vagy anélkül.
 • Az anyag vastagságok ugyanúgy mint a hagyományos baba hálózsáknál:” Body anyagából készült pamut hálózsák, kívül pamut-belül bolyhos anyagból, wellsoft anyagból, duplán bélelt belül bolyhos anyagból és wellsoft+ pamut béléssel ellátott is készül “

Remélem mindenki talál kedvére megfelelőt, ha ez még sincs így írd meg nyugodtan Neked milyen új ötleted van? Milyen készüljön legközelebb?

A Magyar termék ellenőrzött kötödében készül, ahol nem csak a minőséget ellenőrzik, de a festék minőségét is.

Minden festék vegyszermentes kell legyen, mert tudják, hogy kisgyermekek bőréhez ér. Mindezt a távol keleti gyárakban nem is ismerik.

Nálunk szigorú szabályok vannak, amiket ellenőriznek és betartatnak.

Én személy szerint nyugodtan készítek a kisgyermekemnek és a családomnak is ezekből az anyagokból minden félét, mert tudom, hogy kiváló a minősége.

Rengeteget teszteltük az évek folyamán és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, mert nekünk van olyan pizsamánk, ami 50 x lett már kimosva.

A legjobb tulajdonsága az, hogy nem kell vasalni, így erre nem pazarlom a drága időm. Nyugodtan és szívesen ajándékozom babalátogatóba és ajándékként is, mert tudom, hogy a legjobb minőségű anyagból készítettem el a ruhácskákat.

One thought on “Babyandkidfashion hálózsák típusok.

Comments are closed.