Mitől lesz bababarát a Magyar termék?

Segítek a választásban, hogy miért érdemes Magyar terméket választani, bababarát Magyar termékben egy kisbaba kép.

A  vásárlás folyamán érdemes elgondolkodnunk azon, hogy hol és kitől vásárolunk? Mitől lesz bababarát a Magyar termék?

 • Babaruhák tömkelege, kecsegtetően szép és olcsó is, amikor pedig viszi a futár, műszálas, nem szívja be a vizet, hiába tűnt szépnek, rossz a tapintása, nem magyar pamut, nem bababarát.

Miért válasszam a Magyar terméket?

 1. mert bio textil festéket használnak,
 2. folyamatosan ellenőrzik,
 3. semmilyen vegyszert nem használhatnak sem a gyártás sem a festés folyamán,
 4. nyomon követheted az útját, hisz a gyártót nagyon könnyen megtalálod a webáruház vásárlási tájékoztatót átolvasva megtalálod az elérhetőségét! Elmondhatod Neki a problémádat és kérhetsz tájékoztatást arról, hogy milyen megoldást tud találni a problémádra. Ugye milyen egyszerű?
 5. Már vásárlás előtt is tudsz tanácsot és információt kérni, hogy melyik terméket válaszd. Milyen vastagságú anyagot javasoljunk, hőmérséklet alapján. Milyen fazont húsos vagy vékony gyermek esetében. Mi a legnépszerűbb és mi az amit a legtöbb anyuka vásárol.
 6. Mitől lesz bababarát a magyar termék? hogy miért válassz Magyar terméket? Én segítek a választásban.

Saját tapasztalat alapján mondhatom, hogy volt szerencsém a textil gyárban járni, így láttam és éreztem, hogy ecetet használnak a festés folyamán. Tudjuk, hogy a takarításhoz és étkezéshez is ecetet használunk,

Én nyugodt lélekkel kimerem jelenteni, hogy a nálunk készített babaruha, gyerekruha biztosan bababarát. Nap mint nap tapasztalom.

A Mi varrodánk fontosnak tartja, hogy magyar alapanyagokat válasszon.

 1. A babaruha és gyerekruha gyártás folyamán szem előtt tartjuk, hogy a babák bőre érzékenyebb, ezért csak olyan patentot használunk ami nikkelmentes.
 2. A textil pedig minden esetben magyar pamut( 70% pamut 30% poliester), bababarát textil, így semmilyen allergiás tünet nem fordulhat elő sem a patent sem a textil használata folyamán.
 3. A legfontosabb mégis az a számomra, hogy az Anyukák elégedettek legyenek, így szívesen ajánlanak Minket másoknak is.
 4. Szuper egyedi rucikat vásárolhat Nálunk, Mi ettől vagyunk egyediek. Meglátja büszke lesz a gyerekorvosnál vagy a játszótéren, hogy az Ön gyermekén egyedi babaruha látható!
 5. Bármilyen probléma alakul ki, a Mi tévedésünk a Mi sarunk, így nem kell visszaküldenie a hibás terméket, nem terheljünk postaköltséggel. Újat küldünk helyette!
 6. Ez abban az esetben fordul elő, ha Mi hibázunk!

Hatalmas választékunk elérhető áron készülnek. Magyar, puha, kellemes tapintású

textilekkel dolgozunk. Meg tudod tekinteni és vásárolni őket: Itt.