Babaruha, ami nem jön veled szembe!

Babaruha, ami nem jön veled szembe! Kép.

Bár szeretek magam készítette ruhákat adni a fiamra, előfordul, hogy idő hiányában, vagy mert valamire annyira vágyik, mégis elindulunk a boltokba egy ruhabeszerző körútra. Nagyon sok szép holmit látok ilyenkor, de a legtöbb valahogy mégsem az igazi.

Szinte mindegyiknél látok valamit, amit én másképp csinálnék. Más színeket használnék, egy mintát nem azzal az alapszínnel párosítanék, azt a részt nem hagynám egyszínűre, ezt fel dobnám egy térdfolttal stb. Még sorolhatnám. Nem hinném, hogy ez szakmai ártalom lenne, mert sok más anyuka is ugyanezt mondja.

Ezért szeretem magam varrni a fiam ruháit, már babakora óta: olyanok, amilyennek szerintem lenniük kell. Ezt az élményt szeretném megadni a vásárlóimnak is, azért nálunk egyedi babaruhák készülnek, egyedi igények alapján! Babaruha, ami nem jön veled szembe!

Egyedi színek, egyedi méret.

Nincs is idegesítőbb annál, mint amikor rátalálsz arra a szettre, amit szívesen látnál a gyermekeden, de nincs belőle méret. Nos, nálam ilyen nincs, ugyanis a megrendelést követően, méretre varrok. A mérettáblázatban meg tudod nézni, mekkora ruhákra van szükségetek pontosan, és a megadott méretre készítem el azt, amit választottál.

Babaruha, ami nem jön veled szembe!

Apropó, választás… színek tekintetében szinte végtelen összeállítás közül választhatsz, így biztosan meg fogod találni azt, ami számodra és gyermeked számára ideális. Teljesen egyedi tervezésű, csíkos anyagainkat különböző egyszínű anyagokkal kombináljuk, így készül egy ruhából többféle verzió.

Csak a mi csíkjaink.

A „csíkjaink” biztosan nem fognak szembejönni az után, hiszen ezeket is mi alkotjuk meg, mi álmodjuk meg, hová milyen színű csíkok kerüljenek. Éppen ezért, ezek az anyagok csak nálunk kaphatók, máshol biztosan nem fogsz ugyanilyen mintázatú ruhákba botlani.

Ha mégsem találod meg azt, amit elképzeltél, egy mintás anyagot más alapszínnel kombinálnál, semmi gond. Keress meg, egyeztessünk, a legtöbb esetben gond nélkül megoldható, hogy más színnel készítsük el a ruhát.

Válogass össze egymáshoz passzoló darabokat, vagy néz szét kész szettjeink között, hogy gyermekedet mindig stílusosan öltöztethesd!

One thought on “Babaruha, ami nem jön veled szembe!

Comments are closed.