Bébi kocsikabát

bébi kocsikabát, kék, kapucnis, kisfiúknak, termékkép.

Milyen terméket keresel?

Fontos szempont, hogy ne legyen műszálas, ne legyen távol keleti, ne tartalmazzon vegyszert és tetszetős legyen a bébi kocsikabát .

Könnyen száradjon, ne kelljen vasalni, sok legyen benne a pamut összetétel, szépen, igényesen legyen elkészítve és árban is megfelelő legyen!

Mennyi, de mennyi igény van.

Amikor Tőlünk vásárolnak, a legtöbb esetben azt mondják az Anyukák, hogy azt szeretik a legjobban, hogy tudják, hogy hol készül.

Mindenki szereti, ha könnyen rátalál a gyártóra, ha pedig kérése van, vagy panasza, akkor azt közvetlenül el tudja mondani a készítőnek.

Szeretem tartani a kapcsolatot a vásárlóimmal, mert nem csak a dicséretet, de a negatív hozzászólást is közvetlenül Nekem mondhatják el.

Nagyon sok Anyuka visszajáró vevő, Nekik már nem kell újra elmondani mi az igényük, mert tudom, hogy vékony a gyermek és szűkebbre kell elkészíteni.

Bébi kocsikabát, ahogy TE kéred.

Tudtad?

Nálunk méretre is kérheted!

Húsos vagy vékony kisgyermekre is elkészítjük, igényeld bátran!

A vásárlás folyamán, a megjegyzés a webáruháznak dobozba írd be mi az igényed? Akár méreteket is megadhatsz, centire elkészítjük Neked.

Kérhetsz hozzá illő sapkát, rugdalózót, nadrágot, nyálkendőt, bodyt stb.

Szeretik az Anyukák, amikor a kisgyermeküket szettbe öltöztethetik, nagyon cuki, amikor színre össze illő minden egyes darab.

Ettől is vagyunk Mi mások és attól, hogy méretre, egyedileg elkészítjük, vagy színre harmonizáló szetteket is össze tudsz válogatni!

…és az, hogy mitől lesz bababarát, ha magyar terméket választ?

megtudhatod a cikkünkből, amit érdemes elolvasni, mert sok hasznos információt elárulok még a termékeinkről.