Miért csak pelenkásoknak jár a body?

Miért csak pelenkásoknak jár a body

Mi az, ami nem hiányozhat egyetlen baba ruhatárából sem? Hát persze, hogy a body!

A szülők többsége valószínűleg egyetért abban, hogy a body a legpraktikusabb ruhadarab, amit egy babára rá lehet adni. És valóban: tartja a pelenkát, emellett a kicsi dereka sem marad fedetlen, védi a megfázástól.

A body az, amit biztos, hogy minden szülő beszerez a születendő gyermekének néhány példányban. És ez így is marad, egészen addig, amíg kapható belőle méret. Miért csak pelenkásoknak jár a body?

És meddig is kapható méret?

Nos, általában ez a gond. Nem sokáig. A bodykat alapvetően pelenkahasználathoz tervezték, ami általában 2-3 éves korig tart, ez pedig a 92-98-as méret. Általában ennél nagyobb bodyt nem igazán lehet a boltokban találni, a 98-as is ritkaság – a szülők legnagyobb bosszúságára.

Igaz, hogy ebben a korban pelenka már általában nem kell, de a bodynak még vannak előnyei, amiket továbbra is ki lehet használni. Nagyon kényelmes viselet, emellett, amint már említettem, gondoskodik róla, hogy ne legyen kint a gyerekek dereka, védi őket a megfázástól, felfázástól.

Miért nem kapható body nagy méretben?

Anyaként én nagyon nem szeretem, amikor azt látom, hogy a fiam dereka hűvös időben csupasz, mert felcsúszik a póló. Hiába a trikó, az atléta a felső alatt – a gyerekek aktívak, ugrálnak, ezek könnyen kijönnek a nadrágból, bármilyen jól tűrtem is be. Bodyval ilyen nem fordulhat elő, hiszen a patentoknak köszönhetően nem tud felcsúszni. A gyerekek derekát mindig, minden helyzetben védi. Miért csak pelenkásoknak jár a body?

Sokan adnának szívesen bodyt a már nagyobb, szobatiszta gyerkőcre is, csakhogy egyszerűen nincs. Ahogy eljön a szobatisztaság ideje, már nem lehet kapni belőle, amit leginkább azzal magyaráznak, hogy nem praktikus, hiszen ha a gyereknek vécére kell mennie, macera levenni, visszavenni. Szerintem ez nem igaz, hiszen a patentot a gyerekek maguk is könnyen tudják kezelni.

Bodyt a nagyoknak is!

A bodynak szerintem nemcsak babáknál van létjogosultsága, hanem nagyobb gyerekeknél is praktikus lehet.

Éppen ezért, nálam találhatsz bodyt nagy méretben is. Egészen 146-osig, vagyis 11-12 éves korig! Ha Te is így gondolod, és szívesen adnál bodyt óvodás, iskolás gyerekedre, nézz szét nálam!