Mitől lesz bababarát, ha magyar terméket választ.

Babyandkidfashion, mosolygós kislánybaba, fekszik a szőnyegen, kép.

A  vásárlás folyamán érdemes elgondolkodnunk azon, hogy hol és kitől vásárolunk? Mitől lesz bababarát, ha magyar terméket választ?

  • Babaruhák tömkelege, kecsegtetően szép és olcsó is, amikor pedig meghozza a futár, műszálas, nem szívja be a vizet, hiába tűnt szépnek, rossz a tapintása, nem magyar pamut, nem bababarát.

A magyar termék azért jó,

  1. mert bababarát textil festéket használnak,
  2. folyamatosan ellenőrzik,
  3. semmilyen vegyszert nem használhatnak sem a gyártás sem a festés folyamán,
  4. nyomon követheted az útját, hisz a gyártót nagyon könnyen megtalálod a webáruház vásárlási tájékoztatót átolvasva, megtalálod az elérhetőségét! Elmondhatod Neki a problémádat és kérhetsz tájékoztatást arról, hogy milyen megoldást tud találni a problémádra. Ugye milyen egyszerű?

Saját tapasztalat alapján mondhatom, hogy volt szerencsém a textil gyárban járni, így láttam és éreztem, hogy ecetet használnak a festés folyamán. Tudjuk, hogy a takarításhoz és étkezéshez is ecetet használunk, így Én nyugodt lélekkel kimerem jelenteni, hogy a nálunk készített babaruha, gyerekruha biztosan bababarát. Nap mint nap tapasztalom.

A Mi varrodánk fontosnak tartja azt, hogy mitől lesz bababarát, ha magyar terméket választ.

  1. A babaruha és gyerekruha gyártás folyamán szem előtt tartjuk, hogy a babák bőre érzékenyebb, ezért csak olyan patentot használunk ami nikkelmentes.
  2. A textil pedig minden esetben magyar pamut( 70% pamut 30% poliester), bababarát textil, így semmilyen allergiás tünet nem fordulhat elő sem a patent sem a textil használata folyamán.
  3. A legfontosabb mégis az a számomra, hogy az Anyukák elégedettek legyenek, így szívesen ajánlanak Minket másoknak is.
  4. Szuper egyedi rucikat vásárolhat Nálunk, Mi ettől vagyunk egyediek. Meglátja büszke lesz a gyerekorvosnál vagy a játszótéren, hogy az Ön gyermekén egyedi babaruha látható!

2 thoughts on “Mitől lesz bababarát, ha magyar terméket választ.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..